07 lis Rodzaje słodkości na słodki stół
Posted at 14:15h
in Bez kategorii
Jeśli zadajesz sobie pytanie „co na słodki stół, słodki stół co na nim” to przychodzimy z pomysłami co na słodki stół można wybrać.
Nasza oferta podzielona jest na pakiety, w ramach których można wybrać słodkości z udostępnionej listy. To zawsze Klient dokonuje wyboru, aby jak najlepiej dopasować ofertę do swoich preferencji. Poniżej prezentujemy słodkości dostępne do realizacji słodkiego stołu. Mamy nadzieje, że opis i przedstawione zdjęcia pomogą Państwu dokonać wyboru.
- Cake popsy – czekoladowe kuleczki na patyku to ciasto polane czekoladą:
- Cake sicles – ciasteczkowe lizaki na patyku czyli ciasto polane czekoladą z dodatkami:
- Deserki – pyszne deserki podawane w szklanych słoiczkach. Przykładowe smaki: mus czekoladowy, mus z białej czekolady, malinowa chmurka:
Wyświetl ten post na Instagramie
- Mini pavlova – chrupiąca beza nadziana kremem. Podawana z sezonowymi owocami:
- Muffinki – wysokie babeczki z nadzieniem w środku. Przyozdobione kremem w przeróżnych smakach wraz z owocami lub słodyczami:
- Makaroniki – francuskie makaroniki to niewielkie ciasteczka zrobione m.in. z białek jaj co nadaje im delikatności. Przełożone pysznym kremem:
- Mini tarty – kruche ciasto z delikatną kremową masą oraz świeżymi, sezonowymi owocami:
Wyświetl ten post na Instagramie
- Mini ptysie – małe ciasteczka z ciasta parzonego nadziewane delikatnym kremem i posypane cukrem pudrem:
- Mini pączki – klasyczne drożdżowe pączki podawane w wersji mini. Bez nadzienia ale polane lukrem:
- Kajmaki – wafle przekładane masą kajmakową:
- Ciasteczka maślane – ciasteczka maślane ze zdobieniem z masy cukrowej. Można spersonalizować pod dane przyjęcie (np. pokazać inicjały Pary Młodej):
- Rurki z kremem – ciasto francuskie obsypane kryształkami cukru, wypełnione kremem:
- Eklerki – podłużne ciastko w postaci parzonego ciasta przełożonego kremem i polane czekoladą:
- Beziki – malutkie, kruche i bardzo słodkie ciasteczka. Podstawowymi składnikami są białka i cukier:
- Rogaliki – słodkości przygotowywane z drożdżowego ciasta. Nadziewane słodkimi powidłami:
- Babeczki – babeczki z kremem na kruchym podkładzie. Ozdobione sezonowymi owocami:
Wyświetl ten post na Instagramie
- Mini serniczki – kremowy sernik na zimno na kokosowym spodzie:
- Donuts – pączki z ciasta drożdżowego udekorowane polewą i posypką. Mogą być podawane na specjalnie do tego skonstruowanej tablicy lub na paterze:
- Rożki z owocami – to wafelkowe rożki do lodów wypełnione sezonowymi owocami:
- Praliny – czekoladowe czekoladki w różnych smakach:
- Rafaello lub ferrero roche – gotowe praliny w formie kulowych słodkości:
Wyświetl ten post na Instagramie
- Ptasie mleczko -gotowy przysmak w postaci mlecznych pianek oblanych czekoladą.
- Cukierki – gotowe czekoladowe cukierki dobrane pod motywu imprezy.
- Pierniki – toruńskie pierniki lukrowane w kształcie serca:
Wyświetl ten post na Instagramie
- Ciepłe lody – gotowe słodkości w formie delikatnej pianki cukrowej polanej czekoladą.
Wyświetl ten post na Instagramie
- Popcorn – przekąska z prażonej kukurydzy. Podawane w specjalnych pudełkach:
- Draże, żelki – gotowe słodkości dobrane pod motyw przewodni imprezy:
Wyświetl ten post na Instagramie
- Lizaki lub inne słodkości
Wyświetl ten post na Instagramie